Przede wszystkim, wspaniałe bułki na zakwasie żytnim da się przygotować bez udziału drożdży. Poniżej znajdziesz przepis oraz krótki poradnik, dotyczący tego, jak należy przygotować bułki pszenno-żytnie na...
Bułeczki z czosnkiem, ziołami i parmezanem są aromatyczne, maślane, puszyste! Smakują wspaniałe z masełkiem pietruszkowym i/lub do sałatek lub mięsiwa na grilla. Przede wszystkim są mocno pachnące ziołami...
Generalnie rzecz ujmując 'Pan de sal' to popularne i głęboko wpisane w historię Filipin bułeczki, na które przepis został przywieziony do tego kraju w XVI wieku przez hiszpańskich (lub portugalskich, wedle innych...
Przede wszystkim pyszne bułeczki z czosnkiem i pietruszką – na pewno Wam posmakują. Poza tym dzieci będą pochłaniały jedną po drugiej, aż im się będą uszy trzęsły. Poniżej znajdziesz krótki przepis oraz...